Hutsepotsouper – zondag 16 februari 2020

Ludiek logo pull

Zoals elk jaar trekken we deze zomer terug met onze enthousiaste chirobende op kamp. Dit jaar slaan we onze tenten op in Zillebeke . Om met een grote groep op kamp te gaan, is er natuurlijk heel wat materiële ondersteuning nodig, zoals tenten, kookgerief, spelmateriaal…

Om dit te financiëren organiseren we terug onze wereldbefaamde Hutsepotsouper!

Voor wie mee ging op kamp is er de mogelijkheid om onze diamontage te bekijken en zo herinneringen op te snuiven van een fantastisch kamp. Ook  nieuwe leden kunnen komen kijken hoe we met Chiro Ludiek 10 dagen boordevol plezier beleven.

Kom dus allemaal smullen van onze overheerlijke winterse hutsepot, en breng gerust sympathisanten mee.

Jullie zijn welkom vanaf 12 uur in de benedenzaal te Landegem.

De prijs voor een heerlijk bord hutsepot bedraagt €13 voor volwassenen en €9 voor kinderen. Wie de hutsepot liever aan zijn neus voorbij laat gaan, kan ook beroep doen op onze gekende schotel: toat’n mee wust (worst met appelmoes en patatten).

Om praktische redenen zouden we willen vragen om in te schrijven  vóór 5 februari op het onderstaande formulier of bij Elien Van Assche op het nummer 0471/25.35.80

(Van de keti’s en aspi’s wordt verwacht dat ze de leiding een handje toesteken op onze hutsepotsouper, daarom moeten ze niet worden ingeschreven!)

Verder nog een kleine tip: onthoud zeker onder welke naam je ingeschreven bent, zo kan het binnenkomen de dag zelf vlot verlopen!

Heeft u nog vragen? Mail dan naar hutsepot@chiroludiek.be

Let op, wegens de capaciteit van de zaal zijn de plaatsen beperkt!