Mijn kind inschrijven

We krijgen heel wat vragen over de inschrijvingen in Chiro Ludiek. Daarom hier voor de duidelijkheid wat meer informatie.

 • Uw zoon/dochter is nieuw en heeft geen broers of zussen in de chiro of is geen kind van onze oudleiding?
  • En gaat naar het eerste leerjaar (sloebers). Er bestaat geen wachtlijst voor de kinderen die naar het eerste leerjaar gaan. Iedereen (of je nu al een mail stuurde of niet) kan zich pas inschrijven op 10 september (19u) via deze link. http://chiroludiek.be/inschrijven-chirojaar-2018-2019-nieuwe-leden/
   Als wij nadien de inschrijving bevestigd hebben, is hij/zij op 23 september welkom op onze overgangsdag. Nadien volgen nog 2 proefzondagen en tot 15 oktober kan er nog uitgeschreven worden. Wanneer de groep vol zit (30 kinderen) stoppen we de inschrijvingen en zullen de resterende kinderen op de wachtlijst gezet worden.
  • En gaat naar het tweede t.e.m. zesde leerjaar. Voor deze kinderen is er wel een wachtlijst. Wanneer u uw kind wil inschrijven stuurt u een mail naar groepsleiding@chiroludiek.be met naam, geboortedatum, adres en gsm-nummer. Wanneer wij de mail ontvangen hebben, zetten wij uw kind op de wachtlijst en krijgt u hier van een bevestiging. Wanneer er tijdens het jaar dan leden stoppen met de chiro, kan iemand van de wachtlijst toetreden.
  • En gaat naar het eerste t.e.m. zesde middelbaar. Voor de kinderen is er momenteel nog geen wachtlijst. Zij kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar groepsleiding@chiroludiek.be met naam, geboortedatum, adres en gsm-nummer. Wanneer wij deze mail hebben ontvangen, zal een bevestiging gestuurd worden en vermeld worden wanneer het kind naar de chiro kan komen.

 

 • Uw zoon/dochter is nieuw en heeft wel een broer/zus in de chiro of is zoon/dochter van onze oudleiding?
  • En gaat naar het eerste leerjaar. Kinderen van wie er reeds broers of zussen in onze chiro zitten of zoon of dochter zijn van onze oudleiding, krijgen voorrang. Ouders van huidige leden zullen op 1 september een mail ontvangen met de inschrijflink. Op 1 september 19:00 precies kan je via deze link je kind inschrijven. http://chiroludiek.be/inschrijven-leden-2018-2019/
   Op 23 september is hij/zij dan welkom op onze overgangsdag. Nadien volgen nog 2 proefzondagen en tot 15 oktober kan er nog worden uitgeschreven.
  • En gaat naar het tweede leerjaar t.e.m. zesde leerjaar. Voor deze kinderen is er wel een wachtlijst. Wanneer u uw kind wil inschrijven stuurt u een mail naar groepsleiding@chiroludiek.be met naam, geboortedatum, adres en gsm-nummer. Wanneer wij de mail ontvangen hebben, zetten wij uw kind op de wachtlijst en krijgt u hier van een bevestiging. Wanneer er tijdens het jaar dan leden stoppen met de chiro, kan iemand van de wachtlijst toetreden.
  • En gaat naar het eerste t.e.m. zesde middelbaar. Voor de kinderen is er momenteel nog geen wachtlijst. Zij kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar groepsleiding@chiroludiek.be met naam, geboortedatum, adres en gsm-nummer. Wanneer wij deze mail hebben ontvangen, zal een bevestiging gestuurd worden en vermeld worden wanneer het kind naar de chiro kan komen.

 

 • Uw zoon/dochter staat op de wachtlijst?
  • Wij hebben de gegevens van alle kinderen die op de wachtlijst staan. Indien er een plaatsje is vrijgekomen in de groep van uw kind, zullen wij u contacteren en nadien wordt uw kind ingeschreven. Als wij nadien de inschrijving bevestigd hebben, is hij/zij op 23 september welkom op onze overgangsdag. Nadien volgen nog 2 proefzondagen en tot 15 oktober kan er nog uitgeschreven worden. Indien er geen plaats is in de groep blijft uw kind jammer genoeg op de wachtlijst staan.

 

 • Uw zoon/dochter is een huidig lid?
  • Jullie zullen zich kunnen herinschrijven vanaf 1 tot 10 september en zullen hier voor een mail ontvangen.
  • Op 1 september 19:00 precies kan je via deze link je kind herinschrijven. http://chiroludiek.be/inschrijven-leden-2018-2019/
  • Wanneer je hierna niet ingeschreven bent, zal je plaats worden ingenomen door iemand van op de wachtlijst.