Inschrijving nieuwe leden

Beste ouders,

We kregen de voorbije weken heel veel aanvragen voor het toevoegen van kinderen op de wachtlijst. We vragen u echter te wachten op de inschrijvingslink die 14 september online komt en op die manier uw kind te registreren voor het volgende chirojaar/de wachtlijst. Het toevoegen van kinderen op de wachtlijst is dus tijdelijk niet meer mogelijk om een oneerlijke aanpak te voorkomen. Hiervoor mailen is dus ook verloren moeite.

Nadat we de mogelijkheid geven aan huidige leden om zich opnieuw in te schrijven voor het volgende chiro-seizoen, komt op 14 september om 11u de inschrijvingslink online voor nieuwe leden op onze website onder het tabblad “mijn kind inschrijven”. Nadien wordt iedereen gecontacteerd via mail met een bevestiging van inschrijving en zijn de leden welkom op 24 september op onze overgangsdag. Nadien volgen nog 2 proefzondagen en tot 16 oktober kan er uitgeschreven worden. Ook de kinderen die we in september jammer genoeg geen plaats kunnen geven zullen we via mail informeren over hun plaats op de wachtlijst.

Staat uw zoon/dochter al op de wachtlijst? Indien er een plaats is vrijgekomen in de afdeling van uw kind, zal die op 14 september automatische worden ingeschreven. Als wij nadien de inschrijving bevestigd hebben, is hij/zij op 24 september welkom op onze overgangsdag. Nadien volgen nog 2 proefzondagen en tot 16 oktober kan er nog uitgeschreven worden.

Bedankt voor het begrip, indien er nog vragen zijn kan u mailen naar groepsleiding@chiroludiek.be.

Met vriendelijke groeten, De groepsleiding